@ Stockholm!

Heeeeej!

Sitter i Täby där vi bor och har precis kollat på Solsidan. Finns internet här, så uppdatering blire, promise. Känns bra, datanörd som jag är.

Vi åkte vid åtta imorse och var framme vid elva. Blev en fika här och bar in all packning. Sen provåkte vi slingan som vi måste ta till hotellet som vi ska praktisera på med mamma, Jessicas mamma & Gabban vars bror vi bor hos. Hotellet ligger på Östermalm och heter Story hotel. Ett sten kast från Stureplan och hela den där smeten. Vi träffade sedan Lotta som är Gabbans dotter och en granne till mig som jobbar på Story hotel och fixat allt till oss. Vi fick se rummen som va skiiiit coola!! Sen tog vi en fika och snackade lite almänt om de kommande veckorna. Tror de kommer bli gryyyymt :) Blev sedan en lunch på Sandy's och sedan drog vi oss hemåt för att säga hejdå till mamma lovisa & gabban!

Har hunnit med att käka med Inga och Rikard som dom heter vi bor hos. Sen tog vi en lång promenad och såg oss om efter det. Riktigt skönt ute! Nu sitter jag och väntar på duschen som Jessica står i nu, sedan ska vi nog krypa ner och snacka skit. Imorn börjar vi vid 9 och ska få se hur allt funkar! Sen får vi se vad vi hittar på, kanske en sväng på stan! Kul :D

Hörs hörreni, sms:a mig! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0