Bilägare ♥

Har haft en riktigt bra dag, har varit på grymt humör och de är ju otroligt nice! Nu väntar en riktig fredagsmys kväll efter att ja hjälpt mamma med nåra saker. Jag har inte varit hemma en fredag kväll på evigheter, har jobbat typ varje fredag sen nån gång i september och den ända fredagen jag varit ledig har jag festat på. Så ser fram emot kvällen. Just nu håller mammsen och jag på att laga hemmagjord pizza som jag, hon och pappa ska äta sen. Mys! Blir såklart Idol också, dom är ju i Linkan idag och jag hade verkligen velat gå dit, men hade ingen att dra med. Och sen var jag väl rätt sugen på att bara vara hemma också antar jag!

Men påtal om nått annat, fick ett otroligt roligt samtal förut! Mormor ringde och berätta att hon och morfar fixat en bil åt mig om de va nått som intresserade mig. Ja ba; Whoot, ja tack...typ. Mormor hade tydligen en väninna som skulle sälja den och då hade mormor tänkt på mig. Så dom ska köpa den åt mig så FÅR jag den i julklapp och aningen för tidig födelsedagspresent. Sen vill dom väl hjälpa till lite också, söta som dom är. För som jag och mamma har de nu är de väl lite sisådär. Mamma har ju en fin Audi (08:a tror jag) och den delar vi på. Mamma jobbar ju mitt i stan så hon åker typ buss jämt men ibland på tisdagar och torsdagar behöver hon bilen och då kan de bli lite halv körigt eftersom jag ofta jobbar kvällar och då går de inte alltid passande bussar hem på kvällen/natten. De ända som är bra nu (tycker jag), är att jag betalar 500 kr till mamma varje månad (alltså betalar jag halva vårat månads busskort) och då får jag åka med bilen när jag behöver den och inte mamma ska ha den. Lite bortskämd kanske, men nu blir de ändring på de. Egen bil = med betala egen bensin! Åååååh så underbart!! Då kan jag ju åka i den upp till Trysil i vinter och hälsa på älskade saknade pojkvän ♥ Detta blir perfa! Hoppas på att kunna hämta den i veckan som kommer. NICE :)

Opel corsa årsmodell 1991. Googlade och denna bild kom upp så jag antar att de är nått i den stilen? Dock är min lilla bil röd, tjejigt oså :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0