Beautiful day

Uj så skön dag jag haft idag! Älskar dom dagar man bara kan njuta av ledigheten, bara göra de man själv vill och inte vara stressad till något. Min plattång gick sönder igår som jag skrev och jag vart skit sur för jag hade ingen lust alls just då att denna dag skulle gå åt till att åka till stan. Men sen imorse när jag käka frulle vart jag skit sugen helt plötsligt! Så jag gjorde mig iordning på en kvart och drog till stan helt enkelt......och jag hitade en massa grejer, så vart sjukt nöjd! Känns så himla bra när man kommer hem då!! Nu är de bara ett par tan-färgade/bruna boots kvar högst upp på min önskelista, hittade inga bra alls idag! Men de finns fler tillfällen att leta. Träffade Oliver på stan med, så vi lunchade och snackade på Café Gyllen, trevligt att träffa honom med :)

Nu har jag varit hemma ett par timmar. Har varit ute och sprungit en annorlunda sväng mot vad jag brukar, mycket backar upp och ner, så jag var död när jag kom tillbaka! Men nu sitter jag ny duschad och sådär jätte skön i min säng! SKÖNT :)

Här ska ni få se de andra köpen utöver min vackra jacka...


gillar mina fötter på bilden....not! meeeeeen, underbar bikini som satt som en smack på rea från h&m....laddar inför thailand! hade önskat den fanns i annan färg, men icke sa nicke


bondeau + trosa! älskar dom där bondeau topparna, har redan en vit som jag äääälskar!! gina kommer de ifrån


vanliga svarta leggings, pannband inför hösten och lösnaglar


klänning från h&m som satt som en smäck!!!


jeans short från bikbok på rean för 99:- . köpte jag också för jag behöver ett par till inför thailand. bäst och köpa nu för i vinter finns de ju typ inget sånt här!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0