16 april 2012

Asså jag sitter och tittar på Breiviks rättegång men jag vet inte varför...FÖR JAG FÅR DAMP! Asså jag hatar denna mannen så jävulskt mycket. Vill slå sönder teven när jag sern. Äckliga lilla råtta! Han erkänner terrordåd men inte något brott...VART LIGGER PROBLEMET????? Hur svårt ska de vara att sätta en människa som DÖDAT typ 100 pers med en maskingevär i fängelse föralltid??? Och varför har vi inte dödstraff när såna hära jävla idioter finns? Och jag köper fan inte att han är psykisktsjuk. Varför ska samhället betala en massmördare som pepprat ner så otroligt många människor och förstört livet för så många människor. Splittrat familjer, dödat syskon, vänner, kusiner, föräldrar och skadat ungdomar resten av sina liv....asså NEJ!!!! Jag önskar man kunde skjuta den jäveln och kasta honom i havet. Förbannade idiot. Det är väl inte såna här idioter norges skattebetalare vill att sina skattepengar ska gå till?! Skjut fanskapet så ska ni se att allt blir mycket bättre...ÅH!

Godmorgon föresten, jag sov till halv ett idag...jävla skit! Men som tur är så är det molnigt ute. Har inga planer för dagen. Så vi får se vad som händer...ska väl fortsätta titta på rättegången o blir ÄNNU argare. Just ryker de ur mina öron...haha!


Jag och min älskling sommaren 2008 när våra amerikanska släktingar var på besök. Satt och tittade på deras bilder från när dom var här igår kväll och gud så jag saknar dom! Så fort jag har fått ihop tillräckligt med semesterdagar och pengar så tror jag nästa resa blir USA! Hälsa på dom, se New york och sen en tripp till LA innan man åker hem...våre en dröm som blev sann :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0