27 augusti 2012

God eftermiddag!

Fan vad klockan går fort då. Jag skulle gått upp vid halv tio imorse men jag kunde inte somna igår så jag stängde typ av alarmet i sömnen och sov en timme till...men det funkade det med. Snörade på mig skorna så fort jag kommit ur sängen och satte i hörlurarna i öronen och sen stack jag ut och sprang/powerwalka/intervallade i en timme. Blev cirkus 7km! Känns skönt nu. Skorna var super! Inget skoskav och inget ont i benhinorna. Lite kramp i trampdynan men det är nog för jag är ovan. Så dom där skorna lär nog bli ett av mina bästa köp iår! Grymma!

Fixade till havregrynsgröt med banan & blåbär, kokte två ägg och kaffe när jag kommit hem och duschat. Käkade det vid teven och slappade. Och nu har jag precis gjort mig iordning klart och ska sticka ner och jobba. Dagen D är här! Kommer vara överkörda ikväll...Villan kommer se ut som en krigsplats efter klockan sju! Solen skiner och oddsen för en helt galen dag är rätt höga..,men kul ska det bli!! Ha en bra dag så hörs vi imorgon eller ikväll om det inte blir allt för sent och jag är allt för överkörd!

Puss! ♥
 
Här skulle det varit en bild på min outfit...har min nya UNDERBARA flanell. Men mobilen vägrar samarbeta när jag är stressad så jag visar den imorgon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0