8 augusti 2012

Jag har blivit helt beroende av en låt med Ne-yo som heter Let me love you. Nöter något sjukt och sjunger den i hjärnan så fort jag inte hör den, galet! Men blir så jäkla taggad på allt...haha!

Hej förresten! Blev ett nattinlägg idag, hade bestämt mig att blogga idag innan jag somnade. Igårkväll åkte pappa & jag till kaggebo. Så vi sov där inatt och tog det lugnt hela dagen idag. Det regnade ju, men vi tittade på OS, läste tidningar och sen var jag iväg en sväng till havet och fota lite (bilder kommer nog imorgon) och pappa var och basta. Så åkte vi hem vid sex tiden. Jag hann bara hem och byta om sen stack jag in till stan och mötte upp Oliver. Så har vi varit på bio! Tittade på Cockpit. Helvete så rolig den var!! Blir helt full i skratt av att tänka på den såhär i efterhand, se den...värt!

Nu har jag krupit ner i sängen. Ögonlocken är tunga så jag ska stänga av datorn och sova nu. Men jag har ju rena rama semestern just nu. Så vi hörs imorgon efter att jag haft en härlig sovmorgon. Puss på er!
 
Halvkass bild på vad jag hade på mig idag. Slitna jeans från Gina, min militärjacka, vita enkla sneakers och lite ringar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0