3 februari 2012

Godmorgon! ♥

Jag är totalt genom förkyld. Näsan är totalt igen täppt och en förbaskad ret hosta. Får väl vara glad att jag inte är hängig och med feber så att jag inte hade kunnat jobba. Flera på jobbet är förkylda så jag är iallafall inte ensam. Hur som helst. Igår när jag kom hem vid halv åtta tände jag upp en brasa, bäddade upp med kuddar och sen låg jag framför teven hela kvällen. Jätte mysigt! Ikväll hade jag tänkt åka och kolla på Roll up your sleeves som är med i livekarusellen och visa mitt stöd för dom....gillar egentligen inte sån musik men tänkte jag skulle vara en snäll vän. Men sen fick jag ändrade jobb tider och ska köra till klockan 20.00 så då känns de som de blir lite stressigt. Och med denna förkylning känner jag mera för att åka hem och ha fredags mys i soffan! Vill ju inte att detta ska bli värre!

Men nu ska jag åka och tanka bilen i Grebo och sen vidare till jobbet. Här får ni lite bilder på hur jag ser ut idag (↓) Det är ju så jävulsk kallt ute, värsta fjällen kylan! Men mig gör de ingenting, ska de va vinter kan de fan va de på riktigt också...vi bor ju trots allt i sverige! Hörs ikväll kära ni ♥

(Jeans leggings cubus, tröja cubus, väska gina, skor skopunkten och pannbandet är jag osäker på....(gina, bikbok eller cubus tror jag)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0