Jarrå!!

....systemkamera ägare! Gud så skojjjj. Här nedan får ni invignings bilden ;) Finns ju en hel del att lära sig, men det får jag väl göra med tiden...de kommer nog automatiskt :)

Iallafallll....jobbet gick kalas som vanligt. Blev väl cirka 100 gäster till slut, men dom kom i omgångar så de va absolut ingen stress. Kom där ifrån stax innan 16.00 och då åkte jag och handlade ingridienser till Irish coffe som mamma och pappa skulle göra ikväll och sen köpte jag med hårfärg, så nu sitter jag här med massa slingor och blondering i håret...behövdes verkligen! Har bestämt mig för att inte färga och hålla på så ofta nu. Det sliter ju så otroligt på håret och jag försöker vara lite snällare mot det. Men nu hade jag inte slingat de på ett tag så de kändes okej. Har valt att ha kvar de ljusa också för att det är mest likt min naturliga hårfärg..annars har jag alltid färgat mörkt på hösten och vintern och sen varit ljus på sommaren, men det är ju sånt bök och veeerkligen slitning på håret så jag förblir ljushårig..trivs trots allt bra i det! :)

Ska alldeles strax skölja ur det, sen får vi se vad jag hittar på ikväll. Har ingenting planerat. Ska försöka hoppa i säng skapligt för imorgon blir det en lång dag. Men det är bara kul! Skriver nog senare ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0