Ledig dag

Har verkligen bara gått omkring och slappat idag...bara gjort det jag känner för. Bakat lite små kakor, varit ute på promenad med favvo vovven som vanligt, varit lite hos farmor och farfar och annars bara legat i soffan och tittat på tv. Har lagat god lax med mamma också! Och det har varit så skönt och det känns ännu bättre att jag har en liknande dag framför mig imorgon, lovelyy! Egentligen hade vi pratat om att gå på torsdags klubben idag, men jag kände att jag inte orkade ta tag i det och styra med alla och det var ingen annan som gjorde heller så då fick det rinna ut i sanden. Men näst nästa helg...dvs den 25-26 är jag ledig första helgen på lite mera än 1 månad så då ska festandet nog tas igen. Min bästavän Viktoria fyller ju hela 20 år den helgen också, så det ser jag fram emot. Frågan är vad du vill ha i 20 års present? Önskelista TACK! hihi

Nu ska jag se dom två sista Irene Huss filmerna som jag inte sätt än. Har ju inte kunnat ladda ner sedan våran stationära krashade, men nu har jag virusskydd på min dator så nu kan jag äntligen ladda ner på den!
Puss och godnatt ♥



Min bästavän sängen och en bild på mig just nu i ett sött nattlinne jag inte visste att jag ägde. Gulligt var det iallafall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0