Taxi-Josefin...

Har lagat mat och hängt med mamma och pappa i soffan framför massa bra tv! Nu bäddade jag precis ner mig i sängen...men insåg just nu när jag blickade mot klockan...att jag alldeles snart måste röra mig upp igen för att ge mig ut i kylan...uschan! Ska hämta Fredrik vid bussen....jorro taxiverksamheten går rätt bra såhär när ungdomarna har lov. Skämt o-sido. Han kan ju räkna med och köra på mig när han tagit körkort sen, längtar!

Annars har jag inte gjort mycket idag, glott på Vampire diaries, vart ute och gått, lagat mat, plockat och styrt. Fin fint! Har även köpt systemkameran av Christoffer...ännu finare! Så på fredag ska den hämtas. Lovelyyy! Imorgon ska jag upp tidigt, tja iallafall för och vara mig. Taxi Josefin ännu en gång. Ska köra Fredrik till tandläkaren klockan 10.00 och sen ska vi åka raka spåret till mormor och morfar i Söderköping. Han ska köra en sleepover, men jag stannar enbart över dagen för jag ska jobba på fredag. Men jag hinner nog blogga imorn innan vi drar..annars blir de mobil blogg!

Nu ska jag nog röra mig ut till bussen och hämta pojken och sen ska jag titta några avsnitt Vampire diaries innan jag ska sova! Så vi hörs imron och ni får sova gott ♥


funkar inte lägga upp bild och jag måste åka NU...så sorry :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0