23 januari 2012

Helloj bloggen!

Sitter och lyssnar på One direction....som jag för övrigt har börjat tycka om som fan! Vad är det med mig och alla dessa pojkband & pojk artister?? Hur som helst kan jag inte rå för att jag trots allt gillar deras musik! Va på jobbet mellan 08.30 - 15.00. Först Personal-möte en timme och sen brand utbildning resten av dagen! Käkade även lite god mat innan vi gick hem. Jag stannade dock kvar och hjälpte till och diska upp all disk. Känns så bra!! Har typ skrivit det hundra gånger nu men jag är så glad. Det är verkligen inte lätt att hitta en sån underbar arbetsplats med så grymma kollegor och chefer, underbart! Det är svårt att få jobb överhuvudtaget...så jag vill verkligen säga till mina yngre läsare som går i skolan än: TA VARA PÅ ER PRAKTIK!!! Den är otroligt viktig. De flesta av mina vänner har fått jobb genom den känns det som, förutom om de jobbar för sina föräldrars företag. Så ta verkligen vara på den säger jag bara!

Nu ska jag slöa här hemma ett tag. Tänkte kolla på Guldbaggen ikväll med alla skådisar och sen vid tio ska jag ju va i stan och plocka upp Macke och Linus! Sover hos Macke sen, imorn börjar jag cirka 06.30 så känns otroligt skönt att kunna sova hos Marcus nu så slipper jag gå upp vid fem...

Meeeeeeeen PUSS so long!



imorse kom ja på att ja kunde klippa av armarna på min ena jeans jacka...har ju ändå två! bleev så nöjd. så nu har ja äntligen en jeansväst...sparade jag några kronor på! lönen denna månad för ju bara ett skämt...det visste jag ju dock att de skulle bli ;) fick väl cirka 400....fan va grymt ;)


Kommentarer
Postat av: EMELIE

Ska du säga!! Kolla på ditt eget hår kvinna! <3

2012-01-23 @ 18:30:14
URL: http://mligustavsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0