Fråga



Tänkt jag ska fråga det länge nu.
Det känns som många idag gör typ vad som helst för att bli "stor-bloggare" . Dom trycker ner folk till botten rent ut sagt, dum förklarar sig själva med massa sjuka video-bloggar och är allmänt störda och elaka. Enda anledningen till att jag bloggar är att jag tycker det är KUL, jag vill kunna gå tillbaka och se vad jag gjorde för till exempel ett år sedan och för att jag vet att mina läsare uppskattar det jag skriver och uppenbarligen är intresserade av mitt liv...eftersom ni hela tiden återkommer, haha! Jag är verkligen inte ute efter att min blogg ska bli stor och gör sällan ens reklam för den. Jag känner snarare tvärtom. Jag vill att den ska vara som den är, där jag kan skriva och göra det jag vill utan en massa krav och liknande.

Jag tycker det är synd att folk ska bli b-kändisar och tjäna en massa pengar på att skriva skit och göra människor ledsna. De är synd att vi människor tycker det är kul att läsa om sånt. Jag personligen har aldrig intresserats av dessa provicerande bloggar...blir snarare irriterad och skiter i att läsa. Om vi tar Kissie till exempel, har aldrig följt hennes blogg. För jag tycker synd om henne och alla hon måste såra för att slå sig fram. Likaså Jockiboi...asså hallå mentalsjukhuset next?? I början när han va med i Kungarna av tylösand tyckte jag han var rolig men nu blir jag rädd när jag går in på hans blogg. Va inne igår för Macke länka att han lagt upp nån vidrig bild på sin PUNG (ni hör ju????) och han hade en header när han är insmord i blod trodde jag...men Macke tyckte de såg ut som bajs...eeeh ah?! Sorglig människa som håller på så. Har man ingen själv respekt?? Många som vill anställa honom eller jobba med honom när han som ung la upp videos över hela nätet och visar olika sätt att runka. Ae jag fattar inte! Den ända blogg som är lite provicerande som jag läser är nog Paulinas. Men jag gillar ändå henne på nått sätt...även om hon kan säga lustiga saker. Men hon är så ärlig...lite väl ärlig kanske...

De jag vill komma till är att VA ER SJÄLVA när ni bloggar och gör inte något som ni kan få sota för i framtiden. Då lär nog jag gilla era bloggar iallafall! Och va snälla mot varandra, sprid kärlek och inte hat. No one is perfect!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0