10 juli 2012

Blogg insiprationen ligger på noll? Sjukt tråkigt. Kanske borde ta ett break från bloggen och köra igång efter sommaren igen? Men samtidigt tycker jag det är så kul att ha den och kunna gå tillbaks och titta vad jag gjorde vid olika tillfällen i livet. Skulle aldrig vilja ta bort den...haha!

Men det känns inte så intressan att blogga. Jag jobbar för det mesta ändå, intressant liksom? Idag har jag dock varit hemma och är sjuk, hade feber igår och sen är jag genomförkyld. Imorgon är jag ledig och då blir det lite släktträff i Sörping hos mormor och morfar och sen jobbar jag torsdag, fredag, lördag, söndag. Och direkt efter jobbet på Söndag ska jag, Viktoria och hennes familj åka till Öland. Ska dock bara stanna i 2 dagar. Har lyckats byta med Frida så jag kunde åka med dom. Känns skit skönt!! Alltid kul att kunna göra något under sommaren som inte hör till vanligheten. Vi ska eventuellt se Winnerbäck i Borgholm annars bara slappa, LÄNGTAR! Hoppas regnet kan ge upp också.
 
Annars så vill jag bara boka en utlandsresa så jag har något att se fram emot i höst. I November någon gång vore så jävla perfekt. Marcus mamma och pappa drar till Phuket 7 december, fast utan mig, Marcus & Victor iår. Så någon resa vill jag klämma in så jag inte dör av avundsjuka. Åhh vore så underbart! Men bäst och ta en dag i taget. Har ju ändå egentligen det bästaste av de bästa att se fram emot i April...If I say Justin you say Bieber...Justin.......BIEBER! Tyvärr är det ju hundra år kvar...
 
Fan vad jag tjatar, ska dra till Åtvid nu och stötta Marcus och Ida som ska uppträda på Kom i form, sen ska jag åka hem och lägga mig. Det längtar jag till...nu måste jag ringa Marcus mamma och se var vi ska ses! Vi hörs när jag har lust :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0