15 maj 2012

Tjena moss på er!

Min dag har börjat väldigt bra måste jag nog ändå säga. Förutom lite stress på morgonen, verkar som man aldrig kan komma ifrån det? Skulle åka i tid eftersom de bygger om vid sjukhuset, parkeringen är typ ALLTID full och jag inte hade en blekaste aning om hur jag skulle hitta till ortopedmottagninen i dedär stoora huset. Men de löste sig väldigt bra, förutom att jag inte hade med mig mitt legg som jag ALLTID har i plånboken annars, så jag fick vända och åka och hämta mitt pass eftersom de stod att legitimation var ett måste. Men frågade de efter legg sen då? Nej självklart inte...haah så typiskt!

Men om vi ska komma till sak. Min menisk är pajj...så de förklarar väldigt bra varför jag har och har haft så förbannad ont. Är de inte korsband är de menisk, dumma knän! Men jag har fått operationstid om två veckor. Så de är väl bara och bita ihop och få de överstökat. Skönt att jag kunde få en tid så snabbt. Det är även en väldigt "enkel" operation, de gör små titthål och går in och tar bort de skadade delarna av menisken plus att de kommer ta ett kik på mitt korsband då. Kommer kunna jobba som vanligt och röra mig efter bara en vecka sa läkaren. Och de var sjukt bra besked! Har varit livrädd att jag ska bli tvungen att va borta från jobbet flera veckor! Så de känns skit bra nu.

Hade tänkt gå ut och tvätta min bil, Fredrik ville polera den i eftermiddag! Annars får jag se vad jag hittar på idag. Puss ♥


Såhär går jag omkring idag! Gillar mina dubbelhakor...HAHA! Men jag orkar inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0