28 maj 2012

Go' eftermiddag ♥

Vad har ni för er? Jag kom precis hem från stan faktiskt. Hade planerat in en hemma dag och vila upp mig inför operationen imorgon(!!!!!!!) Men när jag låg och solade på förmiddagen fick jag för mig att åka in till stan. A utöka min sommargarderob med söta sommarklänningar och shorts var målet! Jag ÄLSKAR verkligen att klä mig på sommaren. På vintern är allt så tråkigt och jag har ingen inspiration...men nu vill jag bara ha allt i varje butik!! Älskar alla små fina, tuffa, udda, söta outfits man kan sätta ihop på sommaren till sin bruna kropp, helt freakin' underbart!! Fick även med mig helt grymma grejer hem och blev så nöjd! 2 ur söta sommarklänningar från H&M i samma modell och med samma mönster fast i olika färg, en jumpsuit i neonrosa..hel FET, ett par neon gröna slitna höga shorts och en jeansshorta med dipdye eller hur jag ska säga. SJUKT NÖJD! Kommer visa ett av köpen senare, de andra kommer i veckan när jag ändå kommer vara ny opererad och tråkig..haha :)

Annars har jag precis städat rummet och bäddat rent i sängen som jag blivit tillsagd av sjukhusmänniskorna inför imorn. Sen tänkte jag gå och tvätta bilen och mysa med kattungarna innan jag ska ta dusch nummer 1. Sen ska dusch nummer 2 tas minst två timmar efter. Så tja, roligare än så blir det nog inte! Skriver senare ♥


och sådär såg jag ut idag på stan! ganska enkelt! höga svarta jeansshorts från h&m, bälte från h&m, tisha från gina, earcuff, brillz, en ring från thailand och blåa converse till det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0