Bieberfever, jorrå!

Har verkligen inte haft något liv denna dag. Suttit här hela dagen och försökt hålla mig uppdaterad om vad som hände i Oslo och den brutala Bieber-fevern. Plus varit arg och ledsen att jag inte är där(!!!) Det verkar som det varit KAOS. Alltså på riktigt! Polisen har verkligen haft noll koll och allt har varit Out of control. Helt sjuukt hur en människa kan skapa detta?! Presskonferensen fick ställas in för trycket mot byggnaden den skulle hållas i var så himla stort från alla fans så deras säkerhet var i fara. Bieber fick evakueras från platsen. Även Meet n greet har blivit inställt som jag fattat det? Och nu ikväll ska han ha en minikonsert på Operahuset i Oslo och det har varit helt insane. Man va tvungen att gå någon bro över för att han ska hålla till på något tak(?) och den bron fick stängas av så inte mera folk kunde komma in på konsert området. En tjej fastnade och fick SKÄRAS loss. Och det är cirka 5000 personer på konsert området och utanför på någon stoor parkering ska de vara cirka 20 000 till som VILL in men inte kan för det är FULLT. Fyfan!! Kanske ska vara glad att man inte är där? Men ändå blir jag så sjukt taggad!!! Får sån kick och vill bara vara där och fightas, haha! Dock har både Scooter (Justins manager) och Justin själv tweetat att alla "Beliebers" (justins fans) måste lyssna på polisen annars kommer kanske inte spelningen bli av. Justin skrev att fansen säkerhet måste gå först. Herre jävla gud! Så himla sjukt det är egentligen, en vanlig kille skapar detta kaos...otroligt. Sen kan man väl ifrågasätta vad arrangörerna av detta styrt med som inte verkar varit något förberedda? Hade dom missat att Justin Bieber har världens mest hängivna fans? Hallå där wake up!

Kan ju även passa på att skriva detta till alla haters som säger att Justin inte bryr sig ett skit om sina fans. Snacka skit! Meet n greet vart som sagt inställt och en tjej vid namn Lisa hade åkt från Danmark för att få träffa honom där. Men så blev det inställt och hon skrev på twitter att allt var förstört och att hon inte längre skulle få träffa sin idol och att ingen kunde göra något åt det och att hon var så otroligt ledsen. Titta vad hon fick för svar:Åhh så sjukt underbar han är. Lisa har efter detta uppdaterat en massa om att hon har kontakt med Scooter och att dom ska ses på ett hotell. Vet dock inte om hon fått träffa honom än, för någon hade snott hennes mobil. Men hennes kompis har uppdaterat. Detta visar ju att han visst bryr sig, otroligt mycket. Även detta med att hålla GRATIS konsert till sina fans och att han inte tänker spela så länge fansen säkerthet inte är 100%. Hade han inte brytt sig hade han ju kört sitt race och skitit i om någon dött. Kom igen! Han bryr sig, let's face it!

Sjukt vad denna kille skapar. Bieberfever i Norge! Längtar tills de kan bli det i Sverige och jag kan få vara en del av det! LOVE IT :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0