30 november 2012




Gokväll allesammans!

Hoppas det är bra med er. Här är det ok! Är bara så jäkla tröööttt. Igår jobbade jag 06.30-15.00. Sen åkte jag hem och duschade och slappade en timme innan det var dags att göra sig iordning inför kvällen. Blev en VÄLDIGT lyckad utgång med mina älskade kompisar. Viktoria, Sofia, Julia & Oliver. Världens bästa vänner. Vi blev hämtade av Marcus klockan halv två. Men jag hade gärna stannat kvar. Men kändes som man behövde sova några timmar innan jag skulle upp och jobba. Klockan 03.00 somnade jag som en stock och vid 09.00 imorse när klockan ringde kände jag för att kasta mobilen i väggen och stampa den i tusen bitar, men plikten kallade ;) Jobbade 10-16. Otroligt trött hela dagen...så när jag kom hem och hade duschat och skjutsat Fredrik somnade jag två timmar i sängen. Underbaaaaaart!

Ikväll har jag bara kollat X-factor och tagit det lugnt. Men lackade ur när J.E.M åkte ur. Benny är typ världshistoriens tråkigaste och vinner röster på att TV4 gör blödtv av hans liv. Sånt stör ihjäl mig. J.E.M ska fan ha platsen i finalen. SKIT TV4!!!!

Nu ska jag kolla Vampire diaries tills ögonen står i kors. Imorgon flytttar mamma till Åtvid och jag pappa & Fredrikoo ska in till stan och köpa soffa, TV och lite andra grejer som mamma tar med. Ska bli väldigt skönt när allt är över och alla kan komma till rätta i "det nya". Hoppas på att man kan få lite julefrid. Har en känsla av att det kommer bli bra. Bara allt får lägga sig och det blir överstökat. Älskar min familj även om vi kommer bo på olika ställen ♥

Vi hörs. Är min sista lediga dag på 8 dagar imorgon. Julborden drar igång på måndag så de kommande 14 dagarna lär man få känna att man lever. Är typ schemalagd varje dag utom två eller nått. Hej & Håååååå! Men ska bli kul :) Ha en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0