CHRIS BROWN

IGÅR VAR SÅ JÄVLA GRYMT. Chris Brown är så jävla duktig och vilken jävla entertainer. Jag har fortfarande inte fattat vad jag var med om. Allt gick så sjukt snabbt. All denna förväntan och så alla STÖRDA känslor som bara kommer som en våg över en när dom släcker ner och han helt plötsligt står där. FRAMFÖR EN. Sjukt! Måste fan vara den bästa känslan som finns att gå på konsert. Även att man inte vet vart man ska göra av alla känslor är det så sjukt UNDERBART!!!!! Adrenalinkicken är inte från denna värld. BÄSTA CHRIS, TACK SOM FAN!

Vi åkte iallafall bil upp. Och eftersom ingen av oss kört i Sthlm förut så åkte vi i god tid. Men allt gick så himla bra så vi var framme & hade parkerat och stod och rullade tummarna utanför Globen klockan 13.00. Drog runt, åt, fikade, drack, satt & glodde tills klockan 17.00 tiden. Då ställde vi oss i kön för sittplats insläppet. Dom öppnade 17.30. Och när vi väl fått komma in där vart det ytterligare någon timmes väntan innan vi fick komma in i själva arenan. Så vi satt och drack öl och snackade. Strax innan 19.00 fick vi inta våra platser. Sen blev det ännu mera väntan men vid cirka 20.20 satte han igång. Helt sjukt bra!! Och så jävla sexig att det finns inte. Och han vet fan om det för FYFAN vad han lekte med oss. Alla tjejer var fan galna...haha! Herreguuuud! Det ända negativa var att han typ hade världshistoriens kortaste konsert. Klockan 21.40 var han klar. Och vi var påväg till bilen. Hade kanske önskat lite mera låtar från nya plattan. Men man får väl vara nöjd ändå. Dom låtar han körde var fan SJUKT BRA. Hökdpunkterna från kvällen om ni frågar mig.....Don't judge me (dog), Forever, Yeah x3, Don't wake me up & TURN UP THE MUSIC. Han körde även DJ imellan klädbyten och allt vad det var. SJUKT COOLT. DJ:n lirade massa feta partylåtar och publiken blev fan galen. Vi såg ståplats skit bra från vara platser och när han lirade Don't u worry child & Gagnman style gick hela publken CRAZY! Sjukt coool!!

Jag kom hem vid 1 inatt. Och vaknade nu vid 12. Känner mig fan helt bakis & tom. Typisk dagen efter konsert känsla. Så mycket förväntan och sen är allt över. Nu är den stora frågan bara hur fan jag ska överleva Justin Bieber i april? Alltså jag vet seriöst inte det. Introt igår dödade mig. Hur i helvete ska de gå med Bieber då? & då har jag ståplats med en halv miljon fjortisar som lär trycka & knuffas i ryggen. Ska fan fightas som om det vore min sista dag!!!

Förövrigt fick vi se halv X-factors startfält igår. J.E.M, Malcolm & Isak. Och alla var som magnerter på dom. Tyckte fan synd om dom. Malcolm satt med typ några kompisar inte alls långt ifrån oss och när fjortisarna fick se honom SPRANG dom efter honom och ville ha bild. INGEN respekt överhuvudtaget. Han sa dock ifrån att han nte ville. Vilket jag tycker var bra. Visa lite respekt för helvete....dåligt!

Idag ska jag slappa hela dagen. Klockan 15.00 ska jag ner till jobbet och ha del 2 på vingenomgången. PUSS!

Fick typ inga bra bilder. Och jag orkade inte bry mig om kameran så mycket & mobilen var död. Men ett par fick jag allt till! Filmade även i ett par låtar men dom är förstörda av en skrikandes tondöv idiot. Undra vem det kan vara!? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0