26 oktober 2012

Denna vecka har gått så sjukt fort!! Känns som det var helg nyss? Helt galet ju! Imorse när jag åkte till jobbet vid 06.00 var det MINUS. Piss kallt. Ångrade efter en minut i bilen att jag inte tog min vinterjacka. Var även svin kallt på jobbet, usch! Fick inte upp tempen förrän lunchen drog igång vid tolv tiden. BURR! Jag gillar snö och vinter men jag tycker det är lite för tidigt. Börjar det nu kommer jag vara sjukt less på vintern efter jul och då har man typ 2 månader kvar...nej, vintern får lugna sig lite!

Jag sket i stan idag också. Jag, mamma, pappa, Macke (kanske Fredrik) och några till ska till Strandgatan ikväll och Bowla. Pappa fyller år på tisdag så istället för och köpa en present så ska vi åka dit för han tycker om att bowla som fan. Han vet heller inte om att hans bästakompis, fru och ena dotter ska vara med. Så det blir nog kalas! Vi tänkte köpa pizza efter och åka hem till oss och äta den (ingen pizza för mig dock...haha) Känns som det blir en bra kväll. jag är ju kungen på bowling med ;)

Imorgon börjar jag inte jobba förrän 16.00, så ska nog dra in till stan imorgon innan jobbet :) Men nu ska jag se om jag kan internetshoppa lite. Hittade endel på Riverislands rea igår! Woopwoop. Puss påer!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0