6 oktober 2012

Åh är så jävla förkyld. Ont i näsan och ögonen rinner, sjukt jobbigt. Men har ingen feber och jah har ätit stor frulle med mamma nu på morgonen så nu ska jag nog vara redo för dagens jobbpass. Först är det match och fullt ös uppe på Villan, sen ska vi röja och dra till Stallet. Där ska ÅFF ha fest. Så laget och folk runt om ÅFF ska äta middag efter matchen och sedan är det eftersläpp från 21.00. Så alla som köpt biljett kommer in, inga andra.
Blir nog jävligt kul, stor bar har dom på Stallet med. Alltid kul och stå i såna :) Jag slutar vid elva så då tänkte jag dra hem till Marcus och sova. Så blir det frukostpass imorgon!

Igår natt retweeta Justin Biebers mamma mig på twitter. Assåå oefnov e8b 493ihnr9fb 2989r2 JORRÅ jag fick lite små damp i min ensamhet i sägen. Haha! Men hur sjukt är det? Jag av alla!! Fick massa nya följare och massa retweets och ba: vafan är det som händer? Så fick jag se att självaste Pattie retweetat från början. Så cooolt!!

Sorry men jag håller min twitter hemlig från allmäntheten. Endel av er vet kanske redan vad jag heter osv och det gör mig ingenting. Men jag orkar inte skylta med den. Trivs att ha ett ställe att skriva av mig på där NÄSTAN ingen vet vem jag är IRL. Där jag bara kan skriva och göra som jag vill utan att folk ska bry sig. :) Självklart kan ni fråga om den om ni absolut vill följa mig. Då får ni det såklart :)



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0