7 oktober 2012

Fyfaan...har haft en alldeles för onyttig helg. Men antar att man ska få ha det ibland. I fredags vräkte jag i mig godis och popcorn så det kändes som hela jag skulle spricka. Och idag var jag så hungrig när jag kom hem från jobbet så jag tog en ristorante pizza....sen åt jag upp resterna av godiset så nu kan jag börja om på ruta 1 imorgon igen. Har ju varit förkyld senaste dagarna med så har inte kunnat träna. Men imorgon ska jag strunta i min snoriga näsa och gå till gymmet igen ;)

Igår jobbade jag som ni vet. Blev mellan 13-22. Fick sluta lite tidigare vilket var ganska skönt för mig som skulle upp imorse. Men mina kollegor hade blivit totalt överkörda borta på stallet. Thomas hade fått åka till Villan typ tre gånger och hämtat mera öl....haha crazy times! När jag fick höra vad vi sålt för i baren höll jag på att tappa hakan...hade nog varit rätt kul och ha fått vara med hela natten ändå..haha :) 

Jag slutade vid två idag...handlade och hämtade Marcus så han är här och gör klart det sista i garaget. Sen ska vi bara chilla. Jag är SJUKT trött och det är Marcus med eftersom han jobbade natt inatt ;) Blir solsidan premiär och CHILL. Hoppas eran helg varit bra!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0