10 september 2012

Tjena mannar! Haft en bra dag? Min har varit helt okeeeeeeeeeej. Jobbat 06.30-15.30 tiden. Ganska lugnt, men det kan ju vara skönt ibland det med. När jag kom hem och bytt om osv stack jag ut och sprang min runda på 7km. Men det var så jävla varmt i solen att jag bara ville dö. Skulle väntat någon timme men det tänkte ju inte jag på och när jag väl börjat springa och kommit typ halvvägs vill man ju inte ge upp...så jag kämpade mig runt. Slut som människa när jag var hemma, men nu känns det helt underbart i kroppen!

Hållet på och lagar mat just nu. Så ska äta i soffan och bara mysa här ikväll! Se på x-factor som hade premiär igår. Såg ni på det? Jag tycker jurryn var för snäll. Om dom vill hitta en VÄRLDSSTJÄRNA kan dom inte skicka vidare värdelösa "rappare" som sjunger kenza baby 400 gånger, kom igen! Det ska vara ett WAOW SOLKLAR. Blir så trött på att dom alltid köra på detta med att göra "bra tv". Det kan bli bra utan alla miffon. Med bara sveriges tallanger....Får väl se om dom bättrar sig. Första lillkillen ut igår var ju helt sjukt bra...verkligen ett WAOW om ni frågar mig.

Nu är jag iallafall ledig två dagar och imorgon ska bilen besiktas så den ska vara på verkstaden vid 07.00 för service.......................NERVÖS..............den måste gå igenom. Vad fan ska jag ta mig till annars? Vi får hoppas på det bästa. Hörs imorgon ♥



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0