11 september 2012

Detta datum lär man bära med sig hela livet. Minns denna dagen för 11 år sedan som om det vore igår. Vet till och med vad jag hade på mig. Jag var skit rädd att terroristerna skulle komma till Sverige och minns att jag inte ville sätta på teven för jag var rädd att det var nyheter så jag skulle bli tvungen att se allt hemskt. Tänker på alla som dog och på alla anhöriga...ja alla som blev offer denna dag och fick sina liv krossade på alla möjliga sätt.
Må ni vila i frid. ♥
 
Usch ja...om vi ska prata om min dag istället. Vaknade klockan sex imorse, drog med mig Marcus upp och åkte ner till bilverkstan där jag lämnade in min lilla pärla för service och besiktning. Marcus mamma hämtade oss och vi åkte hem till Marcus och åt frukost. Sen skulle vi bara lägga oss en stund och vila och se klart Snövit med Kristen Stewart som vi började se igår, men båda somnade och vaknade inte förrän efter elva...trötta! Så då bestämde vi oss för att dra upp till jobbet och käka lunch. Så vi gick ner till Annas jobb och hämtade deras bil så åkte vi upp till jobbet och käkade. Tog sedan en kaffe hos Marcus farmor innan vi åkte ner och hämta min bil...som gick igenom utan några problem. Så jävla skönt!! Behöver jag inte tänka på det mera. Drog till Sofia efter det och tog en kaffe och snackade skit, kul och se henne igen!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och sticka ner till gymmet. Blir lite crosstrainer och sen 45 min spinning! Taggad!! Skulle egentligen kört imorgon med mamma men fick hoppa in och jobba kväll imorgon, så jag bokade in mig på dagens pass istället. Hoppas eran dag varit bra, vi hööörs ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0