25 september 2012

Löning idag barre, välbehövligt må jag säga och min högtsa lön någonsin fick jag denna månad. Men jobbat mycket och långa pass har man ju gjort också, känns väldigt värt nu!

Igår efter vinprovningen fick jag skjuts hem till Marcus av Sanna och hennes kille, väldigt snällt...slapp jag gå hela vägen! Vi glodde klart på en film och sådär innan vi somnade. Idag drog vi upp till jobbet och käkade lunch och hämtade min bil som jag lämnade där igår. Gick hela vägen i regnet, men kändes välförtjänt med lunchen då. Efter det åkte vi till Marcus farmor och drack kaffe.

Just nu sitter jag hemma. Handlade lite innan jag stack hem och har precis förberett inför middagen ikväll. Vi ska äta strömming med persiljesmör, potatismos (blomkålsmos åt mig) och lingon. Min favoritmat när jag var liten. Sjukt länge sen jag käkade det så läääängtar. Men innan ska jag åka ner på 45 minuter spinning. Göttans! Har varit så jäkla flitig med träningen nu de senaste 4 veckorna...är inne på min 5:e nu. 4 gånger i veckan har jag tränat och äter knappt några kolhydrater. Inget godis eller fikabröd och så lite socker som möjligt. Har gått ner 2 kilo på dessa veckor. Var skit less i början när det inte hände något, men jag antar att det tar tid. Plus att muskler väger ju så förhoppningsvis formas min kropp om lite. Känns iallafall bra nu när jag ser att jag tappat 2 kilo. Bara att kämpa vidare, nu har jag iallafall kommit i ett sånt läge då träningen går på rutin och jag tycker det är kul! Väldigt viktigt ju. Men tycker det är så jävla cp orättvist...alla människor som kan vräka i sig chips, pizza, cola, hamburgare, godis och träna en gång i halvåret och ändå ha världens finaste kropp...assså så sjukt!! Men antar att den inte är så fin på insidan och det kanske ändå är jag som är "lite större" fast lever hälsosamt som kommer leva längst. Men konstigt är det...

Nu ska jag tagga til inför spinningen!! Woopwoop
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0