9 september 2012

Hej ♥
 
Kan inte riktigt påstå att jag har varit världens bästa bloggare. Men det känns som ingen är det längre, iallafall inte av det bloggar jag följer...haha! Börja blogg-trenden dö ut? Jag har såna ups & downs....ibland orkar jag verkligen inte och är piss omotiverad. Och andra dagar tycker jag att det känns super kul. Men i helgen har min anledning faktiskt varit att jag inte haft tid, true story!

Igår hade jag lång sovmorgon sedan åkte jag med mamma in till stan till hennes kompis. Kollade i hennes nya lägenhet och sedan gick vi till gamla stan och tog en fika. Kom hem precis lagom innan jag började jobba vid halv fem. Strax innan 03.00 kom Frida & jag där ifrån. Sjukt seg kväll...inget tryck i baren alls och bara så himla långtråkigt. Men så är det väl ibland. Idag sov jag och Marcus ända till halv tolv så blev det chill hos honom innan jag stack till gymmet vid fyra när dom öppnade. Blev en timme, skööönt :)
 
Ikväll har jag slöat hemma, sätt på x-factor och lagat mat. Imorgon har jag frulle-lunch pass så jag börjar 06.30, så nu tänkte jag faktiskt lägga mig. Hörs imorgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0