14 april 2013

Insåg för en stund sedan att Justin troligtvis är i Sverige om en vecka vilket resulterade i ett kraftigt damp anfall. FATTAR NI ATT HAN ÄR I STHLM OM EN VECKA OCH ATT JAG OCKSÅ KOMMER VARA DÄR???? OCH ATT JAG SKA SE HONOM OM 9 FUCKING DAGAR. JAG AVLIDER NOG NU.

Antar att typ alla mina inlägg denna vecka kommer starta något i stil med det ovan!! Härligt va?! Vet inte vad jag ska skriva för jag är så uppspelt just nu så jag kan inte tänka. Men helgen har varit bra...bowlade och förlorade i fredags, blev endel vin och sen hem till mamma och sov. Lördag blev det en sväng till Söderköping och på kvällen fullt ös på jobbet, kul! Imorse ringde klockan halv åtta & jag var halvt medvetslös som alltid efter en ösig jobb kväll. Men jag tog mig upp och stack till jobbet igen och körde frullen. Slutade 12 och då stack jag hem och bytte om sen vidare till Väderstad och firade Faster & Micke! Blev kvar ett par timmar innan vi stack hem och jag åkte bara hem och bytte om sen vidare till gymmet. Julia & jag fick till ett godkänt pass trots att vi båda var opepp när vi kom.

Nu ska jag dampa vidare en stund och sen sätta på en film. Jobbar 9-16 imorgon och sedan ska jag baka inför tisdagens LR-party som jag ska hålla i åt Emilia som kommer upp och ska sälja sina produkter. Tänkte även hinna med ett Easyline pass :)

Hoppas er helg varit bra :)

dör nu
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0