30 april 2013 - Valborg

Hejsan ♥

Herregud vad konstigt det känns att det redan är Valborg...alltså tiden flyger förbi, helt sjukt! Känns som det var nyss vi pratade om vad vi skulle göra på Valborg och ja ba "ähh, det är långt kvar" Nähh, det var det visst inte. Galet! En hel vecka sen man satt där i kön utanför Globen, fylld av förväntan och med köldskadade fötter också. Skulle lätt göra om det 10000 gånger på rad till. Men det kommer :)

Har sovit så hima skönt senaste nätterna. Somnat skapligt på kvällen och sovit hela nätterna. Inte helt fel. Meeeen, valborg idag då som sagt. Vad ska ni göra?! Jag tycker Valborg är lite överskattat...eller har blivit. När man var yngra var det värsta fest dagen...tror till och med jag tog min första fylla på Valborg för länge sen...haha! Jag ska iallafall laga middag åt Oliver och Viktoria. Ska fan gå in för det så det blir nog fett gott!! Baconlindad kycklingfilé med hasselbackspotatis och sen hemmagjord mjölkchoklad mousse med hallon och kexchokladsmulor...nu blev ni hungriga va? haha! Blir väl och dricka lite vin och snacka också och sen ska vi gå ner till Bysjön där Panetoz (Dansa pausaaa gänget) ska spela och sen efter ska Macke, Robin, Linus, Ida och massa kompisar uppträda. Så det måste vi ju titta på såklart, dom är så duktiga ♥♥♥♥

Imorgonbitti ska vi åka ner till Kaggebo och "öppna upp" inför sommaren. SÅ JÄVLA GRYMT!! Känns som vi var där nyss och stängde allt och jag var helt deprimerad...men nej nu är det dags att öppna igen!!! Underbart. Som jag sa...tiden flyger!

Ha en bra Valborg :)


Kommentarer
Postat av: Nemii

Älskar bilden såååå snygg!! <3

2013-04-30 @ 16:19:33
URL: http://worldmadness.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0