12 augusti 2013

Denna dagen har jag varit på sånt strålande humör, så underbart! Dock började den lite oroligt med att pappa sticker in huvudet på morgonen och berättar att ambulansen var och hämtade min farfar inatt pga magsmärtor och kräkningar med blod i. Han har haft endel problem med magen när han äter stark och kryddig mat, Men denna gången blev det olidligt för stackaren. Och han är typ världens envisaste gubbe...så jag antar han hade ganska ont när han till slut går med på att ringa en ambulans...

Som tur var har allt gått bra och troligtvis kan vi hämta hem honom imorgon. Inga fel är hittade, skönt!! Annars idag har jag jobbat 9-16. Stack ner till gymmet direkt när jag slutat och sedan direkt där ifrån till min och Louise sista träning med våra 6åringar. Så nu är det klart! Har varit roligt och en bra erfarenhet, men känns rätt skönt att det är klart nu!

Nu ligger jag mätt och nyduschad ner bäddad i min säng och ska ta vara på det sista av denna kvällen. Ska se Pirates of the Caribbean 2...eller så mycket jag orkar av den innan jag somnar. Imorgon är jag ledig, ska träna och ev. hämta farfar på sjukhuset :)) Inga planer annars, riktigt skönt!

Sovsött ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0