18 augusti 2013

Sitter i soffan och tjuter till Katy Perry filmen. Har ni sätt den? Om svaret är nej tycker jag verkligen ni ska göra det. Vilken fantastisk kvinna hon är! Blir så rörd. Så stark, så klok, så tallangfull. Hoppas hon kan ta sig en sväng till Sverige framöver. Helt klart någon som jag vill se live väldigt väldigt mycket!

Annars har jag jobbat som ni vet. Både igårkväll och idag. Igår fick jag gå hem vid halv elva tiden redan. Så det var skönt att få sova ordentligt när man ska upp och ha frullen. Körde mellan 08.30-ca.15. Kom in i värsta städ flowet så jag körde på som tusan! Kom hem och hoppade i träningskläderna dirrr och stack ut och pwade/löpte mina 6,5km. Skönt!

Nu sitter jag nyduschad i soffan och har precis ätit. Ska inte göra någonting mera ikväll. Slappa i soffan känns perfekt! Ledig mån-tis :) Imorn ska jag upp till Stockholm och titta på ÅFF-AIK! Ska bli väldigt roligt! På Friends arena. Jag och Louise blev bjudna av ÅFF eftersom vi har tränat 6åringarna! Snällt asså. Hoppas dom vinner när man åker ända till huvudstaden för att heja :D

Hoppas ni haft en bra helg ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0