2 augusti 2013

Fyller 21 åååårrrrrr idag. Det firades rejält igår kan jag lova! Alkoholen var icke frånvarande och jag fick nog i mig lite väl mycket. Drack utan några gränser så det kan man väl säga att jag fått sota för idag. Fyfan vad hemskt jag har mått. Inget har stannat i kroppen, inte ens vatten. Länge sen jag var så dålig dagen efter nu. Jävla mintu. Men nu är det ett par vita och hälsosamma veckor som väntar. Riktigt motiverad!

Släpade mig hem till Värna från mamma vid halv fem någon gång. Mådde fortfarande bajs men det var bara att bita ihop, göra sig iornding så man ej såg ut som ett vrak och så kom släkten. Piggnade till när jag fått i mig lite mat så det hela blev jättelyckat. Tusen tack alla för gratulationer osv!

Nu väntar en hektisk jobb helg. Men imorgon börjar jag inte förrän 16 så Marcus och jag ska åka med hans föräldrar ut på sjön. Perfekt uppladdning för kvällen som nog kommer pågå ända till 4 på natten. Sen är det bara att ta sig upp på söndagmorgon för en till hektisk dag med massa städ, match och brunch.

Men ha det så bra ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0