7 december 2013

Uschalingen vad jag är seg i kroppen idag, känner mig överkörd och helt orkeslös.
Men det är bara att bita ihop och åka till jobbet vid 15 och köra sista julbordet för denna veckan.
Ska erkänna för er att jag är ganska trött på det nu, så det tog en vecka. Mest att det blir ett sånt mönster i allt man gör och då blir jag så uttråkad. Det är ju det som är charmen annars på jobbet, att vi har så varierade arbetstider och uppgifter att man aldrig får någon riktigt rutin på allt, utan man gör olika saker varje dag. Sen kan väl det vara nagativt ibland också, mest de oregelbundna tiderna när man ska planera fritiden. Men det får man väl ta, så hemskt är det inte. Och det visste man ju när man valde restaurangbranschen :)
 
Jag sov ända till halv 12 idag. Men jag orkar inte bry mig, var så jävla trött. Blev en ganska knäpp kväll igår. Slutade med att jag fick skjutsa hem en gäst som var lite väl full och taxibilarna hade väntetid på 30-60 minuter så de vara bara att extra knäcka lite, haha! Sen när jag kom hem kunde jag inte somna direkt så jg tror jag stängde igen datorn strax efter 2..
 
Jag har precis hoppat ur duschen så nu ska jag gå in och slappa hos farmor och farfar innan det är dags att göra sig iordning och dra till jobbet. Ledig imorgon, ska bli så extremt skönt.
 
Puss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0