Gott nytt

Vill verkligen göra någonting för att piffa upp min blogg.
Få den lite roligare och allt sånt. Funderar på om man ska lämna denna blogg när man drar till Australien och starta en ny som jag skriver ifrån där nere. Om min resa och allt som händer i mitt liv. Den här har varit med så länge och den handlar ju bara om mitt vardagsliv här hemma. Egentligen ganska tråkig. Men jag gillar att blogga, att få skriva av sig. Berätta om dagen och få ut känslor och annat sånt där man kan gå och bära på. Har inte så mycket läsare och det är precis som jag vill ha det. Ni som ändå hänger kvar finner tydligen ändå något roligt här som får er att fortsätta titta in. Ren nyfikenhet kanske. Men jag tycker bara det är roligt att någon vill läsa vad jag styr med om dagarna. Jag gör ju inte speciellt mycket reklam om bloggen heller. Men man kanske skulle starta en Australien blogg och sprida den till alla man känner så dom som vill kan följa oss. Denna känns lite för privat för att sprida till så många. Den är så gammal nu och den innehåller så himla mycket. Känns konstigt på något sätt..
 
Har iallafall packat klart inför imorgon nu. Hamnade hos Linda typ hela eftermiddagen istället för att göra allt annat tråkigt som jag hade tänkt. Vi snacka skit, tittade på tv, åt kebab och bara tog de lugnt. Båda var sjukt trötta. Har känt mig typ bakis hela dagen med lite lätt spänningshuvudvärk. Drack dock inte en droppe igår. Har iallafall redan gått och lagt mig så jag tänkte sätta på något skit att somna till så man är pigg imorgon när vi drar. Kommer väl inte bli en lugn stund de kommande dagarna ;)
 
Hoppas ni får ett fint nyår.
De kommer komma upp ett tidsinställt inlägg här på bloggen klockan 12.00 på nyårsafton. Med bilder från de gångna året och lite smått och gott. Annars lämnar jag nog detta ett par dagar och bara har kul!
 
Gott nytt år!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0