Started from the bottom

Gillar ni ej Justin eller tycker jag är en tjatmoster när det kommer till honom kan ni sluta läsa typ HÄÄÄÄR.
 
Det är så sjukt att se alla videos som Justin la upp på sin youtube-kanal 2007, helt ovetandes av vad han klev in i för värld då. Inte en aning om vad det där lilla steget skulle föra honom. Vart han skulle stå 6 år senare. Från att ha varit som vilken svensson som helst, boendes i en stad som hade ungefär lika mycket Narnia stämpel som Åtvidaberg och även samma mängd invånare. En 12årig grabb med en mamma som slet röven av sig för att få ihop pengar så dom skulle kunna leva ett värdigt liv. Fick mycket mat från "foodbanks" då hans mamma ej hade råd till något annat. Så ett litet beslut att ladda upp den där videon på youtube. Tänk om Scooter aldrig hittat honom? Eller tänk om han aldrig orkat ta tag i att söka upp vem han var? Tänk om Pattie aldrig tillåtit dom att åka till Atlanta för att träffa Scooter. Ett litet val eller steg som kunde gjorts annorlunda och man hade haft en random fett snygg snubbe arbetandes som rörmokare i Stratford (typ). Fatta ödet som vissa har. Även hela storyn bakom att han ens FINNS. Båda hans föräldrar hade krånglig uppväxt med alkohol och drogor, kämpiga hemförhållanden och ett väldigt destruktivt förhållande. Men Pattie blir gravid i 17 års ålder och bestämmer sig för att behålla barnet. Tänk om hon gjort annourlunda. Då hade han inte ens funnits.
 
Jag kanske överanalyserar allting, jag vet. Men jag kan inte rå för att tycka hela Justin Biebers historia är så jävla fantastisk. Den är verkligen det!! Så läser man kommentarerna under många av dessa videos från när han var 12 år där folk läst för mycket bullshit i tidingarna och ba "he was so sweet, sad he's become a douchbag yadayadayada". Förstår att såna som inte är insatta i hans liv tror det, dom går ju efter rubrikerna. Det brukar jag också göra på såna kändisar som jag inte är så intresserad av på djupet. Jag dömmer också på så vis. Men genom allt detta med Justin har jag verkligen lärt mig att inte tro på allting som skrivs i tidningarna. Allting har en baksida som vi oftast inte får se genom media. Det finns nästan alltid en förklaring bakom deras betendee. Sen finns det ju givetvis idioter. Dom har vi överallt, runt omkring oss. Vi kommer aldrig att komma ifrån det. Men alla ska inte dras över en kamm för det. Och alla ska inte målas upp som skitstövlar. Är man en genuint god människa som killen nedanför, varför kan man inte låta honom vara det då? Varför måste man hitta på, överdriva, förvrida och smutskasta en sån kille? Nej jag är faktiskt inte blåögd. Jag vet att han är en god människa. Sen har han med säkerhet även gjort misstag, vem fan gör inte det? Men låt människan få lära sig av domm Bara för att man växer upp i rampljuset måste man ju få göra misstag och växa och lära utav dom, precis som du och jag. Hade jag varit kändis i Hollywood hade jag nog haft en väldigt skandalöst liv enligt tidningarna. Supa sig full ute på krogen = DAGS ATT LÄGGAS IN PÅ REHAB. Ja, jag tror ni förstår och om ni inte gör det it's fine with me. Jag behöver bara skriva av mig ibland. Detta är ett ständigt hett samtalsämne i mitt liv. Som jag skulle kunna diskutera förevigt. För jag önskar att media slutade försöka dra ner mitt hjärta i skiten.
 
MEN PEEPS. Den 19:e december har Believe Movie premiär på SF och då fucking smäller det! Så mycket svar, så mycket ord ifrån Justin själv om allt med media, paparazzis och alla olika "skandaler" som dom skrivit om senaste året. JAG LÄNGTAR SÅ JAG SPRICKEEEERRRRR.
 
´
 
 
Started from the bottom and now we're HERE..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0