14 februari 2013

Alla ♥ dag kram till er alla. Hoppas ni har haft en bra dag! Tycker som jag sagt tidigare att denna dag är årets mest överskattade. Och det har blivit någon grej att alla singlar ska tycka synd om sig själva, men det är ju förfan ingen par-dag. Det är bara en dag då man ska uppskatta och bry sig om ALLA i sin närhet lite extra. Jag har varit hos Viktoria och umgåts bara för att sträva emot "puttinuttigulligulli-jag-har-världens-bästa-pojkvän-har-fått-tusen-rosor-tusen-chokladaskar-tusen-pussar-och-70-A4sidors-kärleksbrev-av-honom-idag biten. Känns som alla tävlar om vem som fått mest gull...haha! Orkaaaaaaa.

Vaknade ju iallafall hos mamma idag. Åt våffelfrulle i min ensamhet, slappade i soffan och sedan gick jag ut på en PW. När jag kom tillbaka var jag genomsvett så jag la mig i soffan en stund och pustade ut och läste ett kapitel i min bok innan jag åkte hem. Var bara hemma och vände innan jag åkte till Viktoria! Vi har käkat gott och gått igenom bilddagboken. HAHAH, guh så man va. Pinsamt som fan, men ändå sjukt kul!

Är på skit bra humör förutom att jag har börjat få huvudvärk. Hoppas den går över. Ska slappa i sängen med lite frukt, min bok och bra musik nu. Imorgon ska jag jobba, ska bli jätte kul!! Dåligt på jobbbiten nu, men nästa vecka drar de igång :)))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0