7 januari 2013

Tja bloggen!

Ligger i min säng hos mamma och ska strax sova. Har fått huvudvärk lite smygande under kvällen, förhoppningsvis kan jag sova bort den. Idag har jag jobbat en sväng över lunchen. Slutade vid 4 tiden och då åkte jag hem hit och slappade i soffan fram till 18 då de var dags för att återvända till gymmet. Julia & jag körde lite uppvärmning och sedan var vi med på Core-passet. Fyfan!! Trodde jag skulle dö. Är verkligen inte van att använda dom musklerna och göra såna övningar överhuvudtaget. Sista vändan orkade jag knappt röra mig. Byta position från liggande till sittande var PINA. Herregud! Men jag kämpade på. Nu är vi igång igen iallafall :)

Har bara slappat i soffan med mamma ikväll. Tittade på Farmen, Mästerkock, Igkneto eller vad fan de hette och sen VS fashion show som Justin var med i. Imorgon ska jag jobba 12-18 sen ska jag åka hem till Värna och ta det lugnt. En annan rolig sak som hänt sedan sist är att Julia & jag har bokat tatueringstid. Så nu ska de äntligen hända!! Känns pirrigt som fan men så jäkla kul. Ni får se vad de blir sen när den sitter på plats :) Spännande va?

Men nu är de nog dags att sova lite. Tänk att om två veckor landar jag i Thailand vid ungefär exakt denna tid. De kommer gå så snabbt nu. Snart är jag där! Dags och börja riva fram sommargarderoben ordentlig snart. JIPPIIII!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0