6 juli 2013

Idag när jag såg datumet kände jag ba "fan detta datum för ett år sen hände det något speciellt, men vad??" Sen kom jag på BAAM...Bieber biljetterna släpptes ju för tusan! Jag och Jessica satt här hos mig på helspänn och det slutade med att Viktoria fick tag i våra 4 biljetter till den 23 april. Känns hel galet att det är ett helt jävla år sen!!

Annars då? Jag var hemma från jobbet i torsdags...kände mig helt slut i kroppen. Var ute en sväng på kvällen och fiskade med Marcus, Jimpa & Anton. Vi fick ett gäng abborrar. Så på kvällen käkade jag och Macke fiskburgare, väldigt gott! Igår var jag tillbaka på jobbet. Det var fullt ös kan man lugnt säga. Kom där ifrån vid tolv tiden. Tittade på lite Gossip girl när jag kom hem och varavade ner och sen däckade jag rätt hårt!

Imorse efter frukost hoppade jag i bikinin och packade strandväskan sen stack jag till ett mysigt bad här i närheten. Där har jag legat hela eftermiddagen och läst och solat. Inte helt fel! Jag längtar så otroligt efter Kaggebo och att bara kunna ligga på klipporna och njuta av livet. Läsa en bok, inte ha någon internet uppkoppling, grilla på kvällarna, promenera vid vattnet och dricka vin. Dör av längtan! Men på tisdag kväll när jag slutat jobba kommer jag åka som ett skott ner dit!! Sen är jag ledig onsdag-torsdag så då vet jag vart jag kommer befinna mig. Längtar så mycket!!

Ikväll hade jag tänkt grilla och ha riktigt lördagsmys. Men nu sa pappa att grillkolen var slut så jag överväger om jag ska orka mig ner till Åtvid och köpa det. Tror jag ska försöka finna ork och sticka. Att inte grilla en ledig lördagkväll när det är fint väder är väl nästan inte okej?

Imorgon ska jag jobba frukost-städ och sen ska Julia och jag fixa varandras hårförlägningar. Jag tror jag ska försöka hinna med och färga mitt på kvällen också. Just nu är det så jäkla blekt.

Guuud vad jag babblar, hoppas allt är bra med er!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0