Utbrott :)

Vet att jag har tjatat om detta tidigare men jag stör sönder mig på människor som skaffar pojkvän/flickvän och ägnar 110% av sitt liv på enbart honom/henne. Detta är seriöst något som jag inte tål. Sliter håret på mig själv i ren frustration. Känner mig som han som blir förbannad på Ferdinand på julen och som sliter av just allt sitt hår. I CAN'T TAKE IT. Ni vet man ser på facebook vissa människor som inte gör annat än att umgås med sina pojkvänner/flickvänner. Går in på deras logg och det ända dom gjort är att ha varit med varandra. Skriver puttenutte inlägg till varandra och avslutar varje statusuppdatering (oavsätt vad den handlar om) med "jag älskar dig ****". Visst man ska väl på puttenutta om man vill det, men jag förstår inte innebörden av att hålla på över facebook? Säg det till den personen istället. Euuuwwww.

MEN...det som stör mig allra mest i detta är de personer som helt och hållet slutar att ha kontakt eller umgås med sina vänner. JAG-KAN-INTE-FÖRSTÅ-HUR-NI-TÄNKER-ELLER-HUR-NI-ORKAR. Hur kan man sluta huxflux att umgås och se värdet i sina vänner? Blir folk så fucking blinda? Så styrda av varandra? Jag vet mååånga som måste FRÅGA sin kille/tjej om dom "får" gå ut med sina vänner? ASSÅ NI SKÄMTAR MED MITT LIV! De ska väl partnern ge blanka fan i! Även om man har ett förhållande måste man kunna ha ett liv vid sidan av. Har man inte det tycker jag man ska klia sig i huvudet och ställa sig frågan "vad fan håller jag på med?" Jag går i taket när jag ser folk som inte kan ha ett liv vid sidan av eller ha kontakt med sina vänner. Man får inte ha sånt kontrollbehov. Och hur orkar man ENBART vara med sin partner? Asså EEEENBAAAARRRTTTT. Vakna, äta, prata, skita, sova, hänga, allt, hela tiden bara med varandra. Känner inte såna människor ett behov av en bästavän? Klart ens partner också kan bli en bästavän...men aldrig på samma sätt. Vad skulle jag göra utan mina bästa tjejkompisar. Viktoria, Julia & Sofia. Dom som står mig allra närmast. Jag skulle försvinna utan dom. Marcus skulle aldrig kunna ersätta dom. Jag kan inte dela samma saker som jag delar med dom med honom. Efterbliven humor, TJEJSNACK. Det har jag med dom. Hur kan man tycka att vänskap är så oviktigt att man bara ger upp allt? Jag antar att alla dessa människor som larvar med sina partners på facebook hade bästavänner innan dom skaffade sin partner? Men nu är dom helt plötsligt ointressanta. Visst, vad vet jag...dom kanske smsar med varandra osv men för att ha kvar en bästakompis relation krävs bra mycket mera än så. Man kan inte bara ge upp allt. Det är så jävla fel fel fel. Och det är så synd att inte alla kan se hur fel det är.

Men jag antar att många blir blinda av kärleken..tyvärr. Jag önskar bara alla kunde värdesätta vänskapen på samma sätt som kärleken. Vårda dina vänner för dom kommer alltid finnas kvar om du tar hand om dom.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0