11 mars 2013

Åhh tiden bara rinner iväg. Kan ni fatta att jag ska se Justin Bieber snart eller? För jag kan inte fatta. Bara vissa sekunder ibland och då blir de bara för mycket och jag bryter halvt ihop av lyckaaa. Sjukt! Längtar så stört.

Imorse vaknade jag vid tio tiden och strax efter fick jag ett sms av Hanna att hennes dotter blivit sjuk och hon undrade om jag kunde komma och jobba över lunchen för henne. Så jag flög upp ur sängen och gjorde mig iordning snabbt som attan och stack och jobbade ett par timmar. Slutade strax efter tre och då fick jag sms av Jessica som undrade om vi kunde ses, så vi har fikat hos mamma idag och pratat ikapp om senaste tiden. Jättekul att se henne igen!! Hon åkte hem vid 18.00 och då stack jag ner till gymmet i en timme. Skönt!

Nu har jag duschat och hoppat i Onepiecen. Vi ska snart äta Flygande Jakob här hemma...min & Fredriks favroit. Sen ska jag se I hissen med Filip & Fredrik och när det är slut hoppas jag min film är färdig nedladdad. Ska se The impossible som Jessica tipsade om idag. Handlar om tsunamin i Thailand. Ska bli sååå spännande! Verkar sjukt bra...men sorglig..

Ha en bra kväll ♥
 
Älskar vädreeeet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0