Haters gonna hate

Jag kan gå igång så otroligt på såna här kommentarer. Jag vet att jag aldrig kommer kunna predika och få bort allt hat cuz haters gonna hate. Men jag förstår inte varför man ska vara elak och kasta ur sig så jävla mycket skit.

Självfallet kan alla inte älska samma sorts musik och samma artister...alla fastnar vi för olika. Men finns det någon anledning att gå till personangrepp på artisten/bandet ifråga bara för man tycker dom gör dålig musik? Och bara för dom inte gör den musikgenren som du gillar så behöver dom ju inte vara totalt tondöva eller utan tallang. Såna kommentarer (som denna nedan där det står att Rihanna, Justin Bieber & Maskinen är missfoster) visar bara vilken otroligt låg intelligens man har.

Tillexempel: Jag har aldrig tyckt om Madonna. Dock är hon ju uppenbarligen jävligt bra på det hon gör eftersom hon har varit och är en av världens allra största stjärnor. Jag tycker inte om hennes röst och jag är inte alls speciellt glad i hennes låtar. MEN, jag är ju tillräckligt klok att jag fattar att hon ändå har tallang.

"Nothing great never comes easy" är kanske ett uttryck någon hört tidigare? Att sitta framför dator skärmen och spotta ur sig personangrepp och en ofantlig mängd hat äcklar mig så otroligt. Jag är ledsen, men jag kan inte hålla tyst när folk börjar mata på om SKIT. Vad gör ni själva med era liv? Har man lyckats bli en av världens största artister/skådespelare eller whatever så har man fan jobbat för det.

Kräks på allt näthat. Det är aldrig okej att skriva nedtryckande saker....inte ens till en känd person. Ingen vill höra sånt. Ge fan i och lyssna på den musik ni inte tycker om istället. Ni sparar en jävla massa energi på det också, lovar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0