6 maj 2013

 
Här har man inte varit så flitig i helgen, men det har ju varit toppen väder och en massa stohej! Lördags jobbade jag 12-21.00 någon gång. Sjukt mycket att göra och så gick ÅFF och vann med 5-1 mot Djurgårn, hur grymt? Fantastiskt! Direkt när jag slutade (efter lite ombyte) åkte jag upp till Julia och drack några cider med henne & Robin sedan vidare till festligheterna på torget. Hade en sån himla rolig kväll som på något sätt inte avslutades förrän klockan 05.00 på morgonen. Vääldigt lyckat!

Igår vaknade jag upp och mådde väl som jag förtjänade. Men jag lyckades iallafall flytta mig från sängen till solstolen på mammas baksida så där låg jag hela eftermiddagen. Var ju toppen väder!! Mormor och morfar kom en sväng på fika också på eftermiddagen och så framåt kvällen åkte jag hem och grillade med Macke! Mycke bra helg!!

Idag har jag jobbat kvällen så jag slutade vid halv elva. Var en rätt lugn kväll! Imorgon jobbar jag likadant och innan jag börjar vid 16.00 ska jag försöka hinna exprimentera lite med hårfärgen! Även försöka träffa Viktoria en sväng. Men nu blir det ett Hem till midgård avsnitt och sen sova. Godnatt ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0