9 november 2013

Tjena kompisar

Lördag morgon och de är bajsväder ute.
Ligger i soffan hos mamma under en filt och slöglor på Mulan samtidigt som jag lyssnar på eminems nya platta. Så-jävla-bra. Att den mannen fortfarande kan leverera. Ryktesväg har jag hört det finns "säkra källor" på att han kommer till Bråvalla nästa år. Jag dör då. Seriöst alltså vet inte vad jag gör. En av mina högsta drömmar är att få se honom live. Oslagbart och jag orkar inte ens tänka på det. Får vänta och se helt enkelt!

Jag ska jobba ikväll, börjar 16. Tråkigt man missar vinterrock i sporthallen. Blir nog jävligt mycket ös. Hade ev tänkt köpa biljett och gå ner när jag slutar men de blir så jävla sent och känns ovärt att betala 200 spänn för en biljett om man ändå vara hinner vara där en timme. Så jobbar och sliter och blir rikare inför aussie istället ;)

Fick sms av Vickan nu med att dom kommer till oss imorgon på farsdag så skönt o vara pigg imorgon då så kanske jag kan baka någon farsdagtårta när jag vaknar. Ledig imorgon sen jobbar jag heeeela nästa vecka. Cash is king. Känns stabilt att de är så mycket jobb redan nu, julborden har inte ens börjat än. Helt perfekt för mig som behöver varje öre jag kan få. 80 dagar till Australien idag!

Näh nu börjar Idol reprisen strax
Ha en bra lördag
❤️




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0