11 oktober 2013

Sitter i sängen med lite slingor på G. Ska alldeles strax tvätta ur färgen. Har lagt i lite blonda slingor. Vill försöka ljusa upp håret innan Australien. Så bäst man börjar i tid för det kan ju ta ett tag. Vi får väl se hur det blir.

Har ni haft en bra fredag? Min har varit och är toppen. Sov till tio, åt frukost, åkte ner och träna med Jullan, handlade på vägen hem och sen jag kom hem har jag dammsugit undervåningen, tittat tv, ätit lunch och tvättat lite. Ni vet, plockat med lite av varje.

Ikväll blir det fredagsmys här för heeela slanten. Jag har verkligen sett fram emot att bara vara hemma en fredag, ligga som en säl i soffan, äta god fredagsmat som vi alltid gjorde när vi var små och bara mysa. Ikväll kommer jag göra klyftpotatis med helstekt fläskfilé och svampsås. Sen får vi väl varva mellan landskampen och Idol på tv. Ska bli underbart att bara slappa!! Ladda upp ordentligt inför morgondagen så Viktoria & jag ska slå klackarna i taket som bara vi kan.

Blir en sväng till Kaggebo på dagen med mamma, moster, mormor & morfar. Vi ska stänga Kaggebo inför vintern (alltid så jävla sorgligt, svär gråten sitter i halsen...buhu) Sen skjutsar mormor & morfar mig till Norrköping. Blir käk och föra i Robins lägenhet och sen vidare till Puls. Taggadddd osååå!


Men nu är de bäst jag sköljer ur färgen. TREVLIG HELG!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0