Fuck cancer

Har precis tittat på "Tillsammans mot cancer" med mamma i soffan. Båda har vi gråtit floder. Omöjlig att inte bli berörd. Vilken jävla skit sjukdom det är. Jag hoppas ni alla som tittade även ringde in och bidrog till forskningen så att vi i framtiden kan besegra denna förjävliga sjukdom.

Efter att ha sett detta kan jag bara konstatera att jag är evigt tacksam varje dag jag vaknar upp frisk och med friska nära och kära omkring mig. Man vet aldrig vem som blir drabbad så ta vara på alla dagar ni får. Man vet aldrig när det kan ta slut. Uppskatta livet för det är trots allt en gåva och ta ingenting föregivet. Oroa dig inte över skit saker och var tacksam för att du har chansen att få leva frisk med dom du älskar.

Ta vara på varje dag du får ❤️

Väldigt djupt här nu, men jag vart tvungen. Så glad att jag får vara frisk och ha världens bästa familj, släkt och vänner som är det samma även om cancern även varit och bråkat med mina nära och kära. Glad att sjukdomen inte tagit någon ifrån mig och jag hoppas det förblir så. All kärlek till er.
❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0