1 september 2013

Känns konstigt att vi nu går in i första höst månaden. Lämnar denna sommar bakom oss och närmar oss mörkare tider. Vemodigt är rätt ord för hur jag känner över det tror jag. Har haft sån jäkla bra sommar och haft så mycket roligheter för mig. Men en del av mig längtar efter den mysiga hösten med färgade träd, stickade tröjor och den där höstluften. Men samtidigt vet jag att jag kommer längta ihjäl mig efter sommaren så fort de är en regnig tråkig höstdag. Himla tur att jag inte behöver vänta så extremt länge. Bara till januari, sen kommer jag få högsommar ett bra tag!

I helgen har jag varit ledig. Vi drog ner till Skåne igår jag, Julia, Robin och Alex. Där nere var det 20 års kalas för Julia och hennes kusin. Hela deras släkt, familj och vänner. Hade en super rolig kväll som avslutades i Julias kusiners badtunna.

Varit väldigt seg idag, men skönt att sova i bilen hem. Även moffsat i oss donken. Fett med ångest. Men det var jävla gott.Får bli en löprunda plus gym imorgon ;) Nu ligger jag nerbäddad i sängen. Ska fixa något lätt att äta och sen bädda ner mig och se på film hela kvällen. Hoppas er helg varit toppen!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0