12 september 2013

Jag är sugen på en fräsch omstart när det gället bloggen. Starta något helt nytt utan en massa i bagaget eller hur jag ska uttrycka mig. Denna har jag trots allt drivit ända sedan 08 nu..mycket har hänt fram till idag. Och mycket kommer hända framöver. Men jag vet inte om jag har tillräckligt med ork och lust, kanske man ska vänta och sen göra en ny "Australien blogg" där ni kan följa min resa när jag är iväg, det kanske är mera intressant. Att "omstarten" börjar från och med när vi drar till Aussie, känns iof mera rimligt..så får de nästan bli..men vi får se!

Senaste dagarna då? Hängde med Jessica i tisdags en sväng, tränade med Julia och sedan myste med mamma på kvällen framför idol. Igår...åkte till stan vid tio...handlade en ny klänning inför helgens bravader och lite annat nödvändigt och sen blev de en lunch med Oliver innan jag åkte hem till Julia där vi fixade våra visumansökningar inför Aussie. Så nu är dom inskickade, hoppas de blir "beviljade" också :) Åkte direkt till jobbet efter det och körde ett par timmar på kvällen. Idag vaknade jag rätt sent, åt frukost, tvättade lite, plockade lite här hemma och sen åkte jag och tränade med Julia och efter det till jobbet och körde kvällen igen. Kom nyligen hem, så nu försöker jag varvar ner lite. Känns som jag har tusen tankar i huvudet inför kommande dagar, hur jag ska få ihop allt. Måste sluta tänka så himla mycket.
 
Har en ledig dag fram till 16 imorgon, hade tänkt försöka slinga håret, ta en löptur och packa inför helgen innan jobbet. Sedan jobbar jag hela kvällen och så ska jag upp och köra tidig morgon + fram till 16 tiden på lördag och så bara hem och göra sig iording och vidare på "58-års fest". Danni fyller 18 och Anna & Elin 20 = 58års fest. Det ska bli väldigt roligt, men det lär bli en lång dag. Men det brukar man glömma bort om man får i sig lite alkohol :)

Bäst att sluta bladdra och försöka varva ner lite så jag somna innan klockan blir alldeles för mycket. Vi hörs snart igen!
 
Solnedgång på jobbet igår...SÅ FINT!!
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Jätte fin bild :)

2013-09-17 @ 17:14:26
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0