15 september 2013

En sån lyckad kväll jag hade igår, fantastiskt! Elin, Anna & Daniella hade fest eftersom de alla fyllt år. Så vi körde lekar, åt kuktårta, dansa och hade himla trevligt hela kvällen lång. Träffade en massa godbitar som jag inte sett på hundra år. Sånt är alltid så roligt!!
 
Idag har jag ärligt talat varit riktigt sleten. Vaknade vid elva tiden, åt lite frukost med mamma...dock fick jag inte i mig så mycket, men jag försökte haha. Sen åkte mamma till Kaggebo och jag orkade inte följa med så jag låg i soffan hela eftermiddagen och sov...vid sex samlade jag på mig ork och åkte hem till Värna. Sov lite till och sen hade jag ätnligen fått tillbaka matlusten så jag vräkte i mig två hamburgare och en kopp kaffe och sen var man fit for fight igen!

Kommande vecka blir det en hel del jobb och mest dagtid vilket känns jätteskönt. Har jobbat massa kvällar senaste tiden. Då uppskattar man verkligen att ha en ledig kväll efter ett tag. Jag ska även försöka hitta all min träning/kost motivation igen för den har varit borta senaste veckan. Men på tisdag ska Julia och jag testa på ett nytt pass på gymmet som heter Body pump. Ska bli väldigt roligt!!

Men nu blir det One tree hill (som jag börjat om att se från säsong 1 ännu en gång) och sen sova. Imorgon jobbar jag 12-18, sen ska jag ner till gymmet och köra lite med mamma. Vi hörs ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0