27 september 2013

GO'middag!

Så underbart det var med sovmorgon imorse efter 2 tidiga mornar. Jag vet att vissa går upp vid 05.30 varje dag och därför borde jag kanske inte klaga, men dedär med att gå upp tidigt är inte riktigt min grej över huvudtaget. Och speciellt inte när man är genomförkyld..

Jag är så jävla kluven över vad jag ska hitta på med min frippa. Vill färga det men har ingen aning om hur eller något. Skulle vilja ljusa upp det tills vi åker i januari eftersom de antagligen ändå kommer bli solblekt där nere och då är det ju på tiden jag börjar slinga det redan nu eftersom det tar ett par gånger innan det blir bra resultat. Låg och grubbla på detta igårkväll så jag fick sömn problem, hahah orkar inte..

Förövrigt vill jag bara träna och komma på rätt bana när det gäller mitt kost och träning. Har verkligen varit duktig med träningen varje vecka sen vi börja i augusti. Nu måste jag bara komme igång ordentligt med kosten också. Bara denna skit förkylning försvinner kör vi på igen..

Jag ska ligga här och vila min snörvliga näsa och hosta innan jag ska dra iväg och jobba vid 16.00. Blir några OTH avsnitt tror jag.

Puss

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0