Ed ♥

Jag har inte varit speciellt insatt i Ed Sheeran tidigare men under våran resa började jag av en slump att lyssna på hans senaste album som han släppte i juni. Tacka fan för det, så sjukt bra! Det är sällan jag hittar hela album som jag orkar lyssna på och hittar massa bra låtar på, men jodå det gjorde jag med Eds. Det är som att jag går in i en egen värld när jag lyssnar och allt runt omkring stängs av och jag blir bara helt känslosam. Får verkligen en paniklängtan efter att få vara kär, haha! Så töntigt, men på riktigt. Sååå bäst album!

Sen skrev Nermina till mig när jag var i Australien att hon fått tag på 2 Ed biljetter till hans slutsålda konsert och undrade om jag ville gå. Då när hon frågade kände jag mest "ja, varför inte? kan inte så många låtar, men gå på konsert är ju kul". Och så nu ba jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tackkkkkk till att se honom live. 12 november it is!!!

Annars dåå! Jobba till 00.30 igår och nu är klockan halv ett så börjar om 1,5 timme igen. Så här händer inte så mycket spännande. Ni får lyssna på Ed istället ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0