2 december 2014

Jag har haft några dagar då jag varit riktigt down, men nu har jag bestämt mig för att ta en dag i taget och vara så positiv det bara går för allt i min omgivning. Även om det känns hopplöst och tungt. Och försöka sprida så mycket glädje jag kan, även om det är svårt att vara sig själv och den gädjespridare jag brukar till 100% just nu.
 
I helgen drog julborden igång igen på jobbet och det är supermysigt! Även om julmaten blir riktigt tröttsam sista veckan är det ändå så kul med lite omväxling i arbetet. Och sen att få springa omkring där i våra röda förkläden bland den doftande maten och de levande ljusen. Älskar det! Är alltid så skönt att vara på jobbet och nu när jag varit lite nere har det varit underbart att kunna komma dit och tänka på något annat.
 
Igår var jag ledig och efter att ha hjälpt farmor med att sätta upp julgardinerna åkte jag in till stan med Viktoria. Är glad att jag har henne, någon att alltid luta sig mot när livet sviker. Vi käkade, handlade julklappar och planerade vår flytt om (exakt) en månad idag. Ska bli så skönt! Har börjat packa ner sånt som jag ej använder idag och även rensat. Ska fortsätta imorgon innan jobbet. Idag har jag jobbat 6.30-12. Kortpass med andra ord men det var ganska skönt. Efter plock hemma som sagt så åkte jag in till mamma i stan och hade en liten bakstund. Blev lussekatter, så gott! Lite julmusik i bakgrunden med och stämningen var så gott som på topp, ljuvligt!

Nu ska jag titta på Paradise hotel sen är det dags att sova. Hoppas allt är bra med er ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0