25 januari 2014

Gokväll peeps
 
Ligger som en svullen gris i sängen och är helt sjukt mätt. Känns som jag inte gjort annat än att ätit dom senaste dagarna, haha! Igår blev man bjuden på plankstek hos Viktoria. Åt så jag trodde jag skulle spricka. Sen såg vi på Wolf of wallstreet eller vad den heter. Åt lite mera popcorn, dipp, gurka. morötter osv så man ville bara köra fingrarna i halsen till slut. Sen idag har kusinerna varit här och sagt hejdå och vi har ätit smörgårstårta först och sen massa fika. Så nu ligger jag här igen i matkoma. Rätt värt för gott var det iallafall!
 
Ska plocka lite här hemma och skriva ut lite småsaker annars börjar det mesta ordna upp sig inför tisdag faktiskt. Är så jävla taggad asså, jag kan inte fatta att man vandrar omkring på andra sidan jorden om en vecka i flippflopp och shorts. Det känns så sjukt. Så så så långt hem ifrån. Galet alltså. Är ganska nervös inför allt med flygen och hur vi ska hitta, men jag är övertygad om att det kommer lösa sig. Hoppas vi får till det så att vi kan sitta brevid varandra på planet/planen, annars börjar jag seriöst att gråta..
 
Annars har jag inte så mycket att skriva. Kom ihåg att denna bloggen kommer jag bara var aktiv på fram till tisdag sen kommer den läggas på is tills min Australien resa är över. Under dessa månader jag är borta kommer jag bara vara aktiv på www.nattstad.se/lifeinaustralien. Har köpt ett nytt och bra minneskort också så min systemkamera ska få jobba!
 
Hoppas ni har en trevlig helg!
 
GÖTTTT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0